Meister

Bij Meister kunt u terecht voor een verscheidenheid aan vloeren; van laminaat, kurk, linoleum, lamelparket tot fineervloer.

Meister Laminaat

Het assortiment van Meister omvat houtdessins van inheemse en exotische houtsoorten; oppervlakken die eruitzien als tegels, leisteen, zandsteen, marmer of textiel.  

Helemaal nieuw in het gamma is de ruw gezaagde structuur waarbij duidelijk zicht- en voelbaar zaagsnedes worden geïmiteerd. Door het bewuste kleurenspel tussen de planken wordt de natuurlijke hout-look van deze oppervlakken nog extra onderstreept.

Meister Fineervloer

De fineervloeren van Meister worden gekenmerkt door een echte laag hout van 0,6 mm. Door de beperkte materiaalbehoefte aan hout, vinden we in deze collectie naast de klassiekers zoals eiken, essen en noten dan ook waardevolle en minder courante dure houtsoorten, zoals appel en pruim, terug met expressieve oppervlakken als resultaat. De fineervloeren zijn met een milieuvriendelijke lak veredeld en standaard voorzien van een contactgeluiddempende onderlaag.

Meister Halfmassief Parket

Het halfmassief parket van Meister met een toplaag van 2,5 mm aan echt hout, biedt een ruime waaier aan mogelijkheden. Klassiekers zoals esdoorn of beuken, bijzondere houtsoorten zoals douglas of iep en de veelzijdigheid van eiken inspireren met hun expressieve oppervlakken. Van klassieke visgraat-legpatroon, 3-strookparket, klassiek lamelparket tot lange brede landhuisdelen, … voor ieder wat wils. 

Het assortiment lamelparket wordt bovendien afgerond door bijzondere looks zoals een ruw gezaagde look, een wormgaatjes-look of used-look. Op die manier wordt een natuurlijke basis aangeboden waarmee jouw persoonlijke woonstijl kan worden gerealiseerd. 

Meister Kurkvloer & Linoleumvloer

Naast halfmassief parket en laminaatvloer, kan er in de Meistercollectie ook gekozen worden uit kurk- of linoleumvloer.

Door het Masterclicplus systeem is de kurkvloer eenvoudig te plaatsen zonder verlijming. De grote pluspunten van de kurkvloer zijn de aangename voetenwarmte en de gewrichtsvriendelijke elasticiteit.

Linoleum is net als kurk een puur natuurproduct. Het bestaat uit lijnolie, natuurlijke harsen, kalksteen en zaagmeel. Dankzij hun slijtvastheid zijn ze eveneens geschikt voor intensief belaste woonruimtes en projectgebruik met normale belasting.

Ambachtenstraat 23

Geïnteresseerd in één van onze producten? 

Neem dan hier contact met ons op.