Meister

De Meister wand- en plafondpanelen bieden u de mogelijkheid om uw woning of project sfeervol in te richten. De mdf-interieurplaten van Meister zijn voorzien van stijlvolle en trendy dessins, waardoor ook uw wanden en plafonds volwaardig onderdeel worden van uw interieur. In het gamma van Meister kan gekozen worden uit fineer-, decor- en systeempanelen.

Meister Fineerpanelen

Nerven, jaarringen en kleurenspel maken houtproducten onmiskenbaar en uniek. Of het nu om een klassieke variant zoals esdoorn, eiken of kersen gaat of om een moderne variant zoals berken, pijn of noten: alle fineerpanelen van Meister overtuigen met hun individuele en natuurlijke karakter. Edele houtoppervlakken maken immers van elke wand een bijzondere blikvanger en zorgen voor een gezellige sfeer.

Meister Decorpanelen

De veelzijdige decorpaneelcollecties bieden individuele vormgevingsideeën voor woon- en slaapkamer. Meister heeft voor iedere ruimte een passende paneel-variant. Voor meer speelruimte bij het vormgeven zijn er panelen in de meest uiteenlopende formaten en houtdessins. 

Meister Systeempanelen

Door deze nieuwe productfamilie worden wand- en plafondbetimmeringen doorontwikkeld tot inrichtingssysteem. Naast het design werd hier ook de aandacht gevestigd op de functionaliteit, die het wooncomfort merkbaar ondersteunt. 

Ambachtenstraat 23

Geïnteresseerd in één van onze producten? 

Neem dan hier contact met ons op.