Over Vanrobaeys

EXCLUSIEVE TOONZAAL

Op de eerste verdieping wacht u een exclusieve toonzaal van 1.500 m², volledig ingericht met materialen op basis van hout en toebehoren.
Vanrobaeys presenteert er alle interieurproducten op een eigentijdse en speelse manier. De waaier van mogelijkheden is zonder meer verkwikkende inspiratie voor elke klant.
Talrijke tips en nieuwe ideeën krijgen er concrete vorm.

MODERNE OPSLAGRUIMTES
Grote en kwalitatieve voorraden vragen een aangepaste infrastructuur. Bij Vanrobaeys is de opslagruimte zonder meer uniek te noemen! Alle plaatmaterialen worden er in draagarmstellingen tot 8.5 m hoog gestapeld. Daartegenover staat het volautomatisch magazijn waarbij decoratieve plaatmaterialen zoals melamineplaten, werkbladen... via een robotarm automatisch worden klaargelegd. Vervolgens staan de plafonds, parketten en deuren steeds overzichtelijk in palletstellingen, klaar om zich in een nieuw Vanrobaeys-interieur in te passen. Het buffermagazijn zorgt er bovendien voor dat u nooit te lang op uw bestelling hoeft te wachten. De magazijnen zijn uitgerust met klimaatregeling die elke vochtopname weert.

amb

Verlof

Vanaf zondag 21 juli gaan wij met verlof tot en met zondag 4 augustus.

Tijdens ons verlof zijn er noch uitleveringen noch afhalingen mogelijk.
Vanaf maandag 5 augustus zijn we graag terug open.

Op donderdag 15 augustus, vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus zijn we ook gesloten.

Openingsuren

maandag t.e.m. vrijdag

7.30u - 12u & 12.30u - 18u

zaterdag

8u - 12u

Gesloten op zon- en feestdagen.

Neem een bezoekje aan onze exclusieve toonzaal van 1500m2

Waar is dat?