Formica

Kijk bij het selecteren van HPL niet verder dan Formica® laminaat. Zij zijn de uitvinders van laminaat sinds 1913 en bieden een ongeëvenaard aanbod van trendy kleuren, patronen en houtnerven, naast hoogwaardige en innovatieve oppervlakteoplossingen.

Als 's werelds grootste producent van High Pressure Laminaat (HPL) houdt ons internationale netwerk van ontwerp-, productie-, distributie- en verkoopactiviteiten de erkenning van Formica® als wereldwijd merk in stand.

Het succes en de merkreputatie van de Formica Group is gebaseerd op kwaliteit, service en innovatieve productlijnen. We hebben een ongeëvenaarde expertise ontwikkeld die ervoor zorgt dat onze laminaatproducten voldoen aan de behoeften van de klant en hun specifieke toepassingen.

In nauwe samenwerking met architecten, ontwerpers, fabrikanten, bestekschrijvers en ontwikkelaars is het bedrijf strategisch gepositioneerd om nieuwe producten en oplossingen aan te bieden die de huidige designtrends aanvullen. Ons voortdurende productontwerp en ontwikkelingsproces ondersteunt ons streven naar innovatie.

download

Ambachtenstraat 23

Geïnteresseerd in één van onze producten? 

Neem dan hier contact met ons op.