Over Vanrobaeys

EXCLUSIEVE TOONZAAL

Op de eerste verdieping wacht u een exclusieve toonzaal van 1.500 m², volledig ingericht met materialen op basis van hout en toebehoren.
Vanrobaeys presenteert er alle interieurproducten op een eigentijdse en speelse manier. De waaier van mogelijkheden is zonder meer verkwikkende inspiratie voor elke klant.
Talrijke tips en nieuwe ideeën krijgen er concrete vorm.

MODERNE OPSLAGRUIMTES
Grote en kwalitatieve voorraden vragen een aangepaste infrastructuur. Bij Vanrobaeys is de opslagruimte zonder meer uniek te noemen! Alle plaatmaterialen worden er in draagarmstellingen tot 8.5 m hoog gestapeld. Daartegenover staat het volautomatisch magazijn waarbij decoratieve plaatmaterialen zoals melamineplaten, werkbladen... via een robotarm automatisch worden klaargelegd. Vervolgens staan de plafonds, parketten en deuren steeds overzichtelijk in palletstellingen, klaar om zich in een nieuw Vanrobaeys-interieur in te passen. Het buffermagazijn zorgt er bovendien voor dat u nooit te lang op uw bestelling hoeft te wachten. De magazijnen zijn uitgerust met klimaatregeling die elke vochtopname weert.

amb

Gewijzigde openingsuren vanaf 3 januari

maandag t.e.m. donderdag
7u30-12u & 12u30-17u30

vrijdag
7u30-12u & 12u30-17u00

zaterdag (enkel toonzaal open / geen afhalingen mogelijk)
8u-12u

Gesloten op zon- en feestdagen.

Breng een bezoekje aan onze exclusieve toonzaal van 1500m2

Waar is dat?